Интензивен е трафикът за товарни автомобили на граничния пункт  Кардам“

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на граничния пункт  Кардам“
Коментари Харесай

Трафикът по границите: Къде е най-натоварено в четвъртък

Интензивен е трафикът за товарни коли на граничния пункт  „ Кардам “ на излаз за Румъния, оповестиха от Главната дирекция „ Гранична полиция “ - Министерство на вътрешните работи. Трафикът е естествен на всички останали гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП). 

Румънските гранични управляващи няма да пропущат камиони над 7,5 тона през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “/ “Вама веке “ през празничните дни - на 2 и 4 май от 16:00 ч. до 22:00 ч.; на 3, 5 и 6 май от 06:00 ч. до 22:00 ч.  

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. 

На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР